Beredskabsplan for coronavirus

Produktionen og leverancerne fungerer som normalt hos Kotivara, men på grund af coronavirusset har vi truffet en række forholdsregler. Vores mål er at garantere vores medarbejderes og samarbejdspartneres sundhed og sikkerhed og kontinuiteten i fødevareproduktionen.

Ifølge Fødevarestyrelsen i Danmark er sandsynligheden for at blive smittet med coronavirus gennem fødevarer meget lille.

Kotivara har udarbejdet driftsinstrukser vedrørende coronavirus for hele personalet, og rutinerne er ændret således, at nærkontakt minimeres. Vi har øget antallet af pause- og samværslokaler, flyttet på pauserne og opdelt personalet i et morgenskift og et aftenskift. Vi har også indført ekstra rengøringsrutiner. Vi tager ikke imod udenforstående gæster i vores lokaler, dog undtagen myndighedernes nødvendige besøg. Vi har indstillet al rejseaktivitet i forbindelse med arbejdet og afholder så vidt muligt fjernmøder.

Lagerbeholdningen af råvarer er i øjeblikket god, og afsætningen er også normal. Kotivara har et omfattende beredskabsprogram, som f.eks. omfatter alternative råvareleverandører i tilfælde af en undtagelsestilstand i råvareforsyningen.