Økologisk Okse spegepølse

Laktosefri, glutenfri, mælkefri økologisk spegepølse af økologisk oksekød.

Kotivara Økologisk Okse spegepølse er lavet af økologisk produceret oksekød og omhyggeligt udvalgte krydderier. Alle krydderier er naturligvis også produceret økologisk. 5-ugers modning giver denne spegepølse en lækker smag.

Ingredienser

Økologisk oksekød (EU), salt, økologisk dextrose, økologiske krydderier (koriander, allehånde, muskatnød, sort peber, paprika, sennep, hvid peber, hvidløg), antioxidant (E301) og konserveringsmiddel (E250). Til 100 g af den færdige vare blev der anvendt 137 g kød. Opfødningsland, og landet hvori dyret er slagtet, og kødet stammer fra, er angivet i deklarationen på hvert kødprodukt. Pakket i beskyttende atmosfære.

Næringsindhold

100 g af produktet indeholder i gennemsnit energi 1061 kJ (254 kcal), fedt 15,7 g, heraf mættede fedtsyrer 7,9 g, kulhydrat 1,4 g, heraf sukkerarter 0,2 g, kostfibre 0,1 g, protein 26,8 g, salt 4,5 g, gluten 0 g, laktose 0 g.

Opbevaring

Max +8 °C